Education, the key to esthetic performance!

Varför Mareli Academy?

De flesta av oss är överens om att kompetens och erfarenhet är två av de viktigaste grundpelarna för att skapa sig ett varumärke som är förknippat med professionalitet, seriositet och kvalitet. Därför är valet av utbildning ofantligt viktigt. 
På marknaden idag finns det en hel del alternativ och valet av utbildningsplats är inte alltid så enkelt. 

I de flesta fallen ägs eller drivs de flesta utbildingarna direkt på marknaden av ett varumärke som tillverkar en specifik filler, eller via ett företag som har en agentur på ett fillervarumärke. Vad har detta för betydelse i praktiken? 

Detta är ett smart sätt att knyta sina elever till ett specifikt varumärke som man under sin utbildning har lärt sig är den absolut bästa fillern på marknaden. Utbildningen är alltså inte objektiv eller anpassad för att du som elev ska få så bred kompetens som möjligt. Den är inte heller anpassad för att du ska kunna arbeta med så många olika varumärken som möjligt, trots att alla vet att dagligen får man förfrågningar som behandlare om vilken filler man använder. Patienten idag har krav, patienten idag har oftast ett varumärke som han eller hon har som favorit. Och varje gång en kund ber om något som du inte har eller kan erbjuda skickas han eller hon till en konkurrent till dig.... tänk om du hade kunnat känna dig tillräckligt trygg och kompetent för att kunna erbjuda dina kunder det de vill ha?. 

Eftersom du dessutom har en kunskap om de olika fillerna på marknaden kan du även ärligt och objektivt styra din kund till ett bättre alternativ. 

Därför väljer våra elever att utbilda sig via Mareli Medical! 


Läs mer om våra kurser och upplägg under fliken kurser/ priser