Våra Utbildare

Utan våra handplockade utbildare skulle vi aldrig kunna titulera oss som en utav Europas absolut främsta utbildningsplatser. 
Med lång erfarenhet och en svårslagen kompetens inom sitt område är de här för att lära er allt de kan. Vissa av våra utbildare har varit med redan från starten då Restylane kom på marknaden för ca 20 år sedan. Hos Mareli Academy kan vi lugnt säga att ni är i trygga händer hela vägen. 

Dr Pia Waldenbäck
Dr Pia Waldenbäck

Dr Pia Waldenbäck
Utbildad av Uppsala Universitet. Tog läkarexamen 1993 och efter AT påbörjade hon sin specialisttjänstgöring i patologi 1998. Hon är specialist i klinik patologi sedan 2004. 

Under alla våra Basickurser är det Pia som ansvarar för undervisningen av Ansiktets anatomiska delar. Risker vid injektioner etc. 

Specialist SSK Barbro Nilsson
Specialist SSK Barbro Nilsson

Barbro Nilsson 
Utbildad sjuksköterska sedan slutet av 80 talet med en vidareutbildning som narkossköterska sedan 1990.
1996 öpnade hon upp sin egna klinik, Hässleholms plastikkirurgi som idag är en av landets främsta kliniker inom Plastikkirurgi och estetik, medicinsk hudvård mm. Har över 20 års erfarenhet av injektionsbehandlingar med fillers. 

Barbro Nilsson är en av våra mest erfarna utbildare. Hon ansvarar över utbildningens alla praktiska moment under våra Basickurser. 

Dr Neha
Dr Neha

Dr Neha 
Dr Neha Chauhan är legitimerad läkare med svensk och norsk läkarlegitimation. Hon har tidigare arbetat inom allmänmedicin, rekonstruktiv plastikkirurgi och är idag verksam inom öron- näs- och halskirurgi. Hon driver även egen klinik ShapeBy. Dr Neha. Har bred och lång erfarenhet inom injektionsbehandlingar, PDO-trådar och ansiktsestetik. Utbildar andra läkare och sjuksköterskor inom injektionsteknik både i Sverige och utomlands. 

SSK Anders Franzén
SSK Anders Franzén

Anders Franzén
Legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren arbetat som produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

De senaste 7 åren har Anders arbetat som produktspecialist/injektionstränare av botox och fillern Juvederm från Allergan.
I Anders tidigare arbete som produktspecialist har han ansvarat för injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland.