Våra Utbildare

Utan våra handplockade utbildare skulle vi aldrig kunna titulera oss som en utav Europas absolut främsta utbildningsplatser. 
Med lång erfarenhet och en svårslagen kompetens inom sitt område är de här för att lära er allt de kan. Vissa av våra utbildare har varit med redan från starten då Restylane kom på marknaden för ca 20 år sedan. Hos Mareli Academy kan vi lugnt säga att ni är i trygga händer hela vägen. 

SSK Marie Engman
SSK Marie Engman

SSK Marie Engman 

Vi på Mareli Academy och Mareli Medical välkomnar en av Europas absolut främsta utbildare och behandlare till vårt team. Marie Engman är Leg sjuksköterska med över 16 års erfarenhet av estetiska injektioner.
Marie har även arbetat som assistent inom rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi i över 32 år.
Drivit flertal kliniker i Sverige och Schweiz, och nyligen öppnat sin egen privata klinik, Engmankliniken i Solna. I 9 år har Marie även varit talare på IMCAS Paris och IMCAS Hongkong. Marie är en internationell clinical trainer sedan 11 år och har utbildat läkare och sjuksköterskor i tre nivåer Basic, Advance och Master class.
Marie har även utfört kliniska studier inom fillers, djupa injektioner, orbital frame och läppar. 

Specialist SSK Barbro Nilsson
Specialist SSK Barbro Nilsson

Barbro Nilsson 
Utbildad sjuksköterska sedan slutet av 80 talet med en vidareutbildning som narkossköterska sedan 1990.
1996 öpnade hon upp sin egna klinik, Hässleholms plastikkirurgi som idag är en av landets främsta kliniker inom Plastikkirurgi och estetik, medicinsk hudvård mm. Har över 20 års erfarenhet av injektionsbehandlingar med fillers. 

Barbro Nilsson är en av världens absolut mest erfarna inom estetiska injektioner.