Mareli Academy

Från Sverige till Europa

Mareli Academy är en utav Europas främsta utbildningsplatser för injektionsbehandlingar och andra estetiska behandlingar. Mareli Academy precis som Mareli Medical har sitt huvudkontor i Sverige, Malmö. Bakom dessa två varumärken står det svenska bolaget Klinikkdrift Sverige AB. 

Mareli Medical förser behandlare, kliniker, apotek etc runt om i Europa med de kändaste kvalitetsfillersen på marknaden, så som Restylane, Juvéderm, Stylage, Teosyal, Radiesse mfl. 

Mareli Academys kurs 20170087 Estetiska injektioner, grundkurs Fillers blev nyligen certifierade av LIPUS (Läkarnas institut för professionell utveckling i vården) Lipus ägs utav Svenska läkarförbundet och Mareli Academy är den enda utbildningsplats i Sverige som har en grundkurs i fillers där LIPUS krav uppfylls. 

Oberoende leverantör och utbildningar. 

Vi är väldigt stolta över att vara en oberoende aktör på marknaden. Här står kvalitet och kunskap i fokus och inte marknadens alla varumärke. Genom att gå en utbildning via Mareli Academy träffar du utbildare med den högsta kompetensen i branschen.
Allt utbildningsmaterial och praktiska övningar är anpassade efter hur verkligheten ser ut och inte efter att sälja in ett specifikt varumärke. Efter våra utbildningar känner du dig trygg med att arbeta med de kända varumärken som finns på marknaden. Detta gör att du kan erbjuda en helt annan service till dina patienter, utan att minska på kvaliteten.  

Kraven är högre och utbildningen är längre, Varför?  
Vi vill inte vara som alla andra. Vi anser inte att en elev uppfyller de krav som går i linje med ansvar, patientsäkehet och professionalitet efter att ha gått en kurs på några ynka timmar. Som ett av de ledande företagen i Europa anser vi att vi måste tadicinskt grundutbildade personer så som Läkare, Tandläkare eller sjuksköterskor. 
Våra utbldningar strä
 vårt ansvar på marknaden för en säkrare och bättre skönhetsindustri. 
Därför väljer vi att endast utbilda mecker sig över 2 veckor med obligatorisk 2 dagars praktik på godkänd klinik.
Här får du en gedigen utbildning av injektionsteknik med full backup. Genom att välja Mareli Academy väljer du också att förespråka en tryggare skönhetsbransch där kvalitet, erfarenhet och kunskap står i fokus. 

Efter avslutad utbildning har du dessutom Mareli Medical bakom dig hela vägen. Vi guidar dig genom djungeln av alla varumärken. Vi hjälper dig även att bygga upp ditt varumärke, marknadsföring, PR & branding. Att ha en stabil och trygg återförsäljare i ryggen skapar en trygghet både för dig och dina patienter. 

Med några utav europas bästa behandlare/utbildare blir du certifierad för att utföra dina behandligar.  

Mareli Academy -
Education, the key to esthetic performance