- ??? -

Frågor & Svar


1. Får man ett diplom / certifikat efter avslutad utbildning?
Svar: JA. I slutet efter varje kurs utförs ett prov på den teoretiska utbildningen, Utbildaren har även iaktagit dina praktiska kunskaper under utbildningen. Klarar man de praktiska moment samt teori får man ett certifikat på utförd utbildning. Klarar man inte teorin eller de praktiska moment får man kostnadsfritt gå samma utbildningen en gång till. 

2. Ingår det produkter som man får med sig efter utbildningen / kursen? 
Svar: Nej. Vi på Mareli Academy har valt att investera i en högre utbildning med objektivt kursmaterial samt redskap för att ge er en så bred utbildning som möjligt inom området. Vi hoppas att ni som elev prioriterar bredden och kursmaterialet på utbildningen istället för "gratis produkter". 

3. Vilket språk hålls kurserna i?
svar: Svenska eller Engelska. Denna information finns alltid tillgänglig under respektive kursinformation.

4. Är priserna med eller utan moms?
Svar: Alla priser på denna hemsida är skrivna exlusive moms

5. Erbjuder ni delbetalning på kursen?
Svar: JA. vi har ett samarbete med Medical Finance där du bland annat kan få hjälp med din finansiering räntefritt. 

6. Varför ställer ni högre krav än andra?
Vi jobbar i en oreglerad bransch där nivåerna är för låga. Vi vill höja standarden i branschen. 
För att lyckas med detta måste kraven öka och utbildningarna måste bli bättre. 
Endast medicinskt legitimerad personal får gå dessa utbildningar. Det är nämligen enbart dem som innehar den nödvändiga grundkunskapen om anatomi som behövs. De besitter även en grundläggande kunskap om människokroppen som är nödvändig. Men framför allt är det endast dessa som har möjlighet att inneha de mediciner och preparat som behövs om något skulle gå fel. Därför anser inte vi att det är okej att utbilda andra. 
Våra kurser är längre för att vi anser att det behövs för att kunna uppfylla de krav som går i linje med patientsäkerhet, professionalitet och kunskap. En ynka endagskurs med icke objektivt kursmaterial är inte acceptabelt i en bransch där kvaliteter och patientsäkerhet måste upp. 

7. Vilka varumärken kan man arbeta med efter avslutad utbildning?
Svar: Vi har en väldigt bred utbildning som inte är knutit till ett visst varumärke här lär dig bland annat arbeta med Restylane, Juvéderm, Stylage, Radiesse och Teosyal. Alla varumärken vi arbetar med är CE- märkta produkter inom EU.

8. Får jag även en cerfiering via Estetiska injektionsrådet?
Svar: Nej. Mareli Academy håller en väldigt hög nivå på sina utbildningar vilket innebär att du direkt efter utbildning kan ansöka om att göra testet för Estetiska injektionsrådet och bli godkänd. För mer information om Estetiska injektionsrådet vänligen besök
https://estetiskainjektionsradet.se/ Mareli Academy utfärdar inte deras certifikat, detta får du ansöka om hos dem. 

9. Jag klarade inte era prov, vad ska jag nu göra?
Svar: Mareli Academy är förknippat med kompetens och erfarenhet. Därför ställer vi till skillnad från många andra utbildningar krav på våra elever att de ska uppnå en godkänd nivå för att tilldelas sitt certifikat. Detta är för att bibehålla värdet av utbildningen ut mot era patienter. Det är vårt arbete att se till att ni klarar testerna och har därför anlitat de bästa i branchen för att utbilda er. Skulle ni av någon anledning inte klara era tester, får ni självklart gå samma utbildning igen kostnadsfritt. 

10. Hur kan ni hjälpa mig efter utbildningen?
Svar: Mareli Academy ägs och drivs av Klinikkdrift Sverige AB som även driver Mareli Medical, en utav Europas största oberoende leverantör av fillers. Mareli Medical har ni bakom er hela vägen. Vi supportar dig hela vägen och förser dig med de produkter/fillers du behöver på din klinik. Vi hjälper dig med tips och råd, marknadsföring, läkare, PR, branding, support, service. Backup om något händer och du behöver hjälp och mycket annat. Vänligen kontakta oss för att se vad vi kan göra för just dig! Läs mer om Mareli Medical på www.marelimedical.com